WordCamp Sofia е днес – какво е важно да знаете

*КЪДЕ*

Арена Младост София, зали 11 и 14.

Откриването ще бъде в зала 10, след което ще се разделим на два потока в зала 11 (developer) и зала 14 (user/business).

*РЕГИСТРАЦИЯ*

Регистрацията започва в 8:15 и ви молим да дойдете навреме, за да можем спокойно да започнем в 9. Рано е, но ще има кафе!

Важно! Не е нужно да носите разпечатани билети или каквото и да е, просто кажете името си на нашите доброволци на регистрация.

*КАК ДА СТИГНЕТЕ*

До Арена Младост можете да стигнете с метро (спирка Бизнес Парк София) и автобус номер 413.

Карта: https://goo.gl/maps/NgG8m9AkExx

*ОБЯД И КАФЕ ПАУЗИ*

Билетът ви за WordCamp Sofia включва безплатен обяд и кафе в две кафе паузи между лекциите. Ще получите ваучер за обяд на регистрация, с който ще можете да си вземете обяд от всяко заведение на етаж 1 в Арена между 12:40 и 14:00 часа на обяд. Попитайте нашите доброволци за допълнителна информация

*ПАРТИ!*

Афтър партито на WordCamp София ще бъде в бар FlipFlop в събота, 24 октомври, след конференцията. Започваме в 8:30, не забравяйте да донесете баджа си, който ще ви служи за билетче за вход и за да си вземете нещо за пиене безплатно.

Карта: https://goo.gl/maps/CNZ49x3pP4u

*CONTRIBUTOR DAY*

На 25 октомври, събота, ви каним на Contributor day в офиса на SiteGround в София. Ако не знаете какво е това, прочетете повече тук и се регистрирайте. Contributor day е вашият шанс да помогнете за развитието на WordPress.

Карта: https://goo.gl/maps/LCBNEWuDskm

*И НАЙ-ВАЖНОТО*

Лекциите на всеки WordCamp са само част от преживяването. Най-ценното на WordPress общността са хората, затова не стойте в ъгъла. Вземете максималното от тези два дни – задавайте въпроси, бъдете активни, запознайте се с нови хора, създайте нови приятелства, намерете нови бизнес контакти.

Пожелаваме ви всичко това.

Ние нямаме търпение. Надяваме се и вие.

До утре!
Екипът на WordCamp Sofia

Този запис беше публикуван в Без категория. Добавете го в отметки.