Запознайте се с четвъртата група лектори на WordCamp Sofia 2015

Щастливи сме да ви запознаем със следващата група лектори на WordCamp Sofia 2015 – Яна Петрова, Анатоли Георгиев и Константин Данков.

 

Яна Петрова

В последните няколко години се занимава с маркетинг и организация на събития. В последните няколко месеца се опитва да промени една индустрия, в дебрите на която я води поддържането на кулинарен блог.

Анатоли Георгиев

Анатоли Георгиев е изпълнителен директор и собственик на фирма “Училище за успех”, специализирана в областта на професионалния бизнес коучинг и управлението на продажби. Автор на идеята, съавтор и издател е на една от най-продаваните български книги за личностно развитие и мотивация “Моделът на успеха 22 или как да успеем в България”. Има над 20 години успешен, професионален опит във всяка област на продажбите и тяхното управление на висши мениджърски позиции в някои от най-големите международни фирми в България и Европа. Лектор и коуч на редица бизнес срещи и събития на международни фирми с различна сфера на дейност като телекомуникации и фармация.

Константин Данков

Коко е Front End’ър с особено внимание към детайлите. Занимава се с Web & Mobile Application дизайн, както и с управление на проекти.

Води курсове по HTML и CSS. Съосновател на Софийският Hackerspace – init Lab (initlab.org)