Посрещнете третата група лектори на WordCamp Sofia 2015

С огромно удоволствие ви представяме третата група лектори на WordCamp Sofia 2015 – Джон Блекбърн, Ивелина Димова и Марин Атанасов. Ако все още нямате билет за WordCamp Sofia, сега е моментът да си вземете. Следвайте ни в Twitter и Facebook за най-новото относно събитието.

Прочетете повече за нашите лектори:

Джон Блекбърн

Джон е старши WordPress разработчик в Human Made и част от екипа, който разработва ядрото на WordPress. Работи с WordPress от десет години. Става част от звездния екип на WordPress по времето на версия 3.3 заради продължителната му помощ при развитието на софтуера и е част от списъка разработчици за всички последни версии. През 2014-та по време на WordCamp Europe в София, Мат Муленуег обявява, че Джон е избран даръководи версия 4.1 на WordPress. Версия 4.1 излезе в края на 2014-та година.

Марин Атанасов

Lead WordPress developer и Code Mentor в 2create Studio, Варна. Регулярен WordPress core и translation contributor, plugin developer. Обожава работата с WordPress, изпитва истинско удоволствие от решаването на комплексни и заплетени проблеми. Обича да прекарва време в работа по собствените си Open Source проекти, измежду които и WordPress разширения. Когато не е пред компютъра и не измъчва junior developer-ите, тормози приятелката си и съседите с китарата или синтезатора си, или се преструва на фотограф. Има рожден ден в деня на конференцията.

Ивелина Димова

Ивелина Димова е WordPress Lead of Ongoing Client Support в CrowdFavorite. Занимава се с различни WordPress проекти, плъгни и теми, борави еднакво умело с frontend и backend. Обича да пътува, а в свободното време тренира или обучава йога.