Посрещнете първата група лектори на WordCamp Sofia 2015

С огромно удоволствие ви представяме първата група лектори на WordCamp Sofia 2015.

 

Лука Сартони

Лука е медиен експерт с повече от деситилетие опит в сферата на маркетинга и технологиите. Благодарение на обширната си експертиза в различни бизнес среди, от SME до големи корпоративни проекти, Лука помага на различни компании да развият бизнеса си с помощта на data-базирани стратегии. Не вярва в Дядо Коледа, магически заклинания и изобщо нищо, което не е подкрепено от факти. Лука е Growthketeer в Automattic.

Василена Вълчанова

Занимавам се с маркетинг от 8 години, като имам опит в разнообразни сфери от лайфстайл през технологии до енергетика. Водя личен професионален блог от 2007 година и съм го използвала успешно за постигане на професионални цели – намиране на нова постоянна работа, freelance-проекти, участие в различни събития. Общото между това да си блогър и маркетолог е желанието да комуникираш с голямо количество хора и да насочваш вниманието им към определени въпроси – също както да насочиш вниманието на потенциални клиенти към себе си.

Ноел Ток

Ноел е уеб експерт от Швейцария, който се забавлява с разработката на решения за уеб. Партньор е в Human Made, топ WordPress агенция (и VIP партньор). Като ръководител на отдел “Проекти” се грижи за портфолиото на компанията и е отговорен за комуникацията с клиентите в Швейцария.
Разгледайте личния сайт на Ноел или си поговорете с него в Twitter.