Защо да си купите билет за WordCamp Sofia 2015

wcsofia

WordCamp конференциите се провеждат по целия свят и въпреки че всяка една се различава по място на провеждане и лектори, всички са еднакво достъпни и изключително полезни за участниците в събитието. Имам възможност да посещавам доста WordCamp събития по целия свят и честно казано досега не съм срещнал човек, който да съжалява, че е присъствал!

WordCamp Sofia 2015 – достъпен за всеки

За разлика от повечето IT конференции, целта на WordCamp събитията е да достигне до колкото се може по-широк кръг от хора. По тази причина и цената на билетите е много по-ниска от тази на останалите конференции, а именно 25лв (13 евро)!

За кого е WordCamp Sofia 2015?

Ако се занимавате с изграждане на сайтове или търсите някого да ви направи сайт, WordCamp Sofia е перфектното място за вас. Като участник в събитието имате възможност да се срещнете с едни от най-добрите специалисти в областта, да получите съвет за бизнеса си и да създадете ценни контакти, които да помогнат за развитието на проектите ви.

Освен всичко друго WordCamp събитията са и забавни. И това е важно. Важно е, защото именно в атмосферата и приятелския дух, които царят по време на тези събития, се крие тайната съставка, която ги отличава от всички останали събития.

Ако попитате посетителите на един WordCamp какво най-много харесват в WordPress, 99% ще отговорят именно това – настроението и чувството на общност, които WordCamps създават.

Кой ще бъде на WordCamp Sofia 2015

Лекциите на WordCamp Sofia 2015 ще бъдат разделени в два потока – един по-технически и един по-бизнес и блог ориентиран. Ще има лекции на български и английски език. Все още приемаме заявки за лекции, за да направим балансирана и полезна програма както за разработчици и дизайнери, така и за бизнес хора, маркетинг експерти и блогъри.

Очакваме WordCamp Sofia да привлече както професионалисти от страната, така и много гости от чужбина. Ще имате възможност да създадете приятелски и бизнес връзки с WordPress ентусиасти от цяла Европа.

Какво ви дава билетът за WordCamp Sofia?

Освен възможноста да слушате едни от най-добрите професионалисти в сферата, всеки един участник ще получи и страхотната фланелка на събитието, както и още много подаръци от нашите спонсори! Не забравяйте да минете през техните будки/ рекламни щандове, за да научите повече за услугите, които предлагат.

Предвидили сме вкусен обяд и достатъчно време да поговорите с приятели и да се запознаете с интересни хора. Сутринта ще ви посрещнем с кафе, а през деня ще има достатъчно освежителни напитки.

Билетът ви за WordCamp Sofia е и вашият билет за Contributor day в неделя, където ще можете да срещнете много от чудесните хора, които помагат за развитието на WordPress и да се научите как да дадете своя принос.
Събитието не е за изпускане, затова побързайте да си вземете билет и станете част от WordCamps Sofia 2015!

Очакваме Ви!
Екипът на WordCamp Sofia 2015